Dostava

Artikli, naročeni na  www.zasveti.si, gredo na pot predvidoma v roku 3 – 5 delovnih dni. Običajno so pri vas izdelki že prej.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan, ko mi prejmemo naročeno blago.. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naših prevzemnih mestih na Obrežje 21, 1433 Radeče, ko vam sporočimo, da so prispeli.
O osebnem prevzemu boste obveščeni preko e-pošte ali SMS-a, če boste tako izrecno želeli.

Poleg tega lahko na prevzemnem mestu izkoristite tudi priložnost za pogovor z našimi referenti, ki bodo radi svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.
Skrb za kupca

Spletna trgovina www.zasveti.si je nastala iz želje, da bi kupcem ponudili najboljšo možno storitev v karseda prijazni obliki. Poleg ugodnih cen smo želeli dati spletnemu nakupovanju tudi dodano vrednost.

Skrb za kupca je tako ena glavnih prioritet našega delovanja in jo uresničujemo na več načinov:

-skrbimo, da so nakupi www.zasveti.si varni , tako tehnično, kot s stališča varstva potrošnika,
-kupce izobražujemo o tehničnih lastnostih artiklov ter o pravicah, ki jih imajo kot potrošniki,
-skrbimo, da so podatki v spletni trgovini ažurni in točni,
-morebitne zaplete in nesporazume skušamo vedno rešiti v korist kupca,
-kupcu vedno skušamo dati najbolj kakovostno informacijo že pred nakupom, zato so naši opisi izdelkov obširni, spodbujamo pisanje mnenj in ocen tistih, ki izdelek že uporabljajo, in smo vedno na voljo za dodatna vprašanja na telefonski številki 030 220 740 in na e-naslovu:  info@zasveti.si

Če menite, da lahko za svoje kupce poskrbimo še bolje, bomo veseli vsakega predloga!
Sledenje dobavljivosti

Način plačila

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov, takoj po dostavi paketa, takoj po prevzemu paketa.

Na voljo so vam številni načini plačila:

z nakazilom na račun podjetja TOPMART d.o.o., Obrežje 21, 1433 Radeče (po ponudbi/predračunu), katerega prejmete na vaš e-mail naslov
z poštno nakaznico in povzetju ter naročilo preko SMS-a